Blog

Şimdi Kazanma Zamanı

Sosabet Günlük Para Çekme Limiti Nedir

Sosabet Günlük Para Çekme Limiti Nedir?

Sosabet Güncel Giriş Adresi

Sosabet günlük para çekme limiti nedir, limit artırılır mı? Sosabet günlük ve haftalık çekim miktarları ile elin güçlendirebilirsin. Her oyundan yüzbinlerce TL ve turnuvalardan milyonlarca TL kazanabilirsin.

Sosabet finansal işlemler, 365 gün güvenli ve sorunsuz şekilde yapılır. Komisyon kesilmez ve yoğunluk olmadığı sürece, anında- hemen transfer sağlanır. Peki limitler ne kadar, merak ediyor musun?

Sosabet’te Günlük Ne Kadar Para Çekilir?

Sosabet günlük para çekme limiti nedir, en az limit ne kadar? Teknik fark etmeksizin bu sitede minimum para çekme limiti 200 TL’dir. İki farklı periyotta tek seferde çekim edilebilir rakam farklılık göstermektedir.

24 saat içinde en fazla iki kez para çekim işlemi yapılabilir. Her çekim sonrasında bir sonraki işlem için aralarında minimum 1 saatlik süre olması gerekiyor. Tek seferde bir oyuncunun çekebilir olduğu maksimum miktar saat 00:00 09:00 arasında 25.000 TL’ye kadar sağlanır.

Günlük 09:00 – 00:00 arasındaysa en yüksek bakiye tek seferde 50.000 TL olabilir. Kazanca ve işlem limitlerine göre bir günde bir oyuncunun transfer edebileceği en üst miktar; 200.000 TL’ye kadar sağlanır.

Sosabet Para Çekimi Nereden, Nasıl Yapılır?

Sosabet günlük para çekme limiti nedir, nereden yapılır? Resmi internet sayfasından, tüm Sosabet işlemlerini yapabilirsin. Sosyal medya hesapları ya da destek sayfalarından işlem yapılmaz. Para çekimlerini direkt olarak oyuncu hesabında bulunan “Para Çekme” menüsü üzerinden yapabilirsin.

En az ve en çok limit aralıklarında, kullanacağın sisteme göre banka hesap bilgilerini ekleyerek, talep verebilirsin. Mobil cüzdan adresleri, kripto cüzdan ya da FTN işlemlerinin tamamını, aynı menüden yapabilirsin.

Sosabet Para Çekiminde Aşamalar Neler?

Sosabet günlük para çekme limiti nedir, çekim aşamaları nelerdir? Sosabet’ten para çekimlerini yapmak için en az bir kez para yatırma işlemi yapmak gerekiyor. Bonuslarla kazanç elde edilmiş dahi olsa ana para çevrimleri yapılmadan, para çekme işlemleri yapılmamaktadır. Genel aşamaları şöyle sıralanabilir;

Çevrimleme: Ödülü bonus, promosyon veya turnuva gibi ödüllerde, belirtilen kurallara göre çevrimlemenin eksiksiz yapılmış olması gerekir. Anapara çevrim şartları da tamamlandıktan sonra çekilebilir bakiye oluşabilir.

Talep Etme: Tüm kazançların para çekim formundan, ilgili kurallara göre iletilmesi gerekir. Her oyuncu, yalnız kendi hesaplarından işlem yapabilir.

Belge Onayı: Para çekimleri için Sosabet belge istemez. Ancak farklı hesaplardan talep oluşturulması veya üyelik bilgilerinin eşleşmemesinden dolayı belge istenebilir.

Kazanç Çekimi: Onay alındıktan sonra belirtilen banka hesabına transfer hemen sağlanır. Komisyon kesilmez ve 24 saat kesintisiz şekilde tüm para çekme işlemleri yapılabilir.

Sosabet Günlük Para Çekme Limiti Nedir; Ne Kadar?

Sosabet günlük para çekme limiti nedir, en yüksek limitler hangi teknikte? Güncel şekilde uygulanan tüm metot- limit kombinasyonları şöyledir;

  • Anında Papara ile minimum 100 TL ve en fazla 25.000 TL
  • Maksi Para Kripto ile minimum 100 TL ve en fazla 10.000 TL
  • Maksi para Pep ile minimum 1 TL ve en fazla 10.000 TL
  • EnvoySoft ile minimum 50 TL ve en fazla 10.000 TL
  • Fulgur Pay ile minimum 1 TL ve maksimum 10.000 TL
  • FTN ile minimum 1 TL ve en fazla 10.000 TL
  • Maksi Para Payfix ile en az 1 TL ve en fazla 10.000 TL
  • Papara ile minimum 50 TL ve maksimum 10.000 TL
  • PayBol ile minimum 1 TL ve en fazla 10.000 TL
  • Anında Mefete ile minimum 1 TL ve maksimum 10.000 TL

Ayrıca MiniPay Papara ile en az 200 TL alt çekim ve üst limit sınırı olmadan talep oluşturabilirsin.

Sosabet günlük para çekme limiti nedir, artırılır mı? VIP üyeler için bu limitlerin daha üst miktarlarda verildiğini belirtelim.

En yüksek miktarlar, biraz da oyuncuların yatırım miktarlarına bağlı olarak belirlenir. Oyunlara katılımlar, bahislerden elde edilen kazançlar ve turnuva ikramiyelerine göre uygulanan üst miktarların değerlendirmesi yapılabilir.

Profesyonel ve nitelikli bir firma olarak limitleri makul, işlemleri güvenlidir.

Scroll to top